Back in Alignment sessie

Het bewandelen van jouw eigen pad en het maken van de keuzes die je diep van binnen voelt is nieuw en tegelijkertijd ook zo spannend. We laten dat wat we kennen los, of willen het loslaten om volledig naar datgene toe te bewegen wat we diep van binnen willen. En dat voelt kwetsbaar en spannend. 

Er is nog een deel in jou dat nog vasthoudt aan het oude en niet naar dat nieuwe durft te bewegen. Want dat ken je helemaal niet. Dat ervaart je systeem als onveilig want “dit is niet hoe ik geleerd heb dat het hoort” maar “dit is diep van binnen wel waar ik voel naartoe te willen bewegen”.

What is holding you back right now waardoor je nu niet in Alignment bent met jouw pure, authentieke zelf en vooruit kunt lopen?

Welke ruis zit er op de lijn? Het kan een “simpele” shift zijn, je bewust worden van een onbewuste overtuiging en een energetisch stukje wat losgelaten mag worden waardoor je weer vooruit kunt lopen. Als jouw pure zelf in dat moment. Zodat je die stap, die je diep van binnen voelt, kunt nemen. 

Back in Alignment is voor jou

__  Je hebt een nieuwe stap gezet en nu houdt iets je tegen om daar volledig voor te (durven) kiezen

__  Je voelt THIS. IS. IT! (of this-is-it-absolutely-not) maar je durft er niet naartoe of vanaf te bewegen

__  Je wilt een keuze maken die ZO aligned voelt met de vrouw die je voelt maar je voelt je geblokkeerd en/of raakt in freeze of fight-or-flight mode 

__  Je weet niet of je dat wat je voelt wel kunt vertrouwen

__  Je vraagt jezelf af : “mag ik dit wel doen? klopt dit wel?” aka, je houdt je klein en durft niet helemaal in jouw waarheid te stappen

Back in Alignment is een online sessie van 1,5 uur via zoom waarin we alle ruis en blokkades gaan onderzoeken én weg gaan halen zodat jij weer vol vertrouwen in je eigen waarheid staat en vooruit kunt bewegen.

inclusief tools afgestemd op jouw energie en sessie om zelf mee aan de slag te gaan én intuïtieve boodschap via een brief

€ 177,- 

Her Alignment sessie

“Ik merk dat de sessie direct al zoveel in werking heeft gezet. Ook op onbewust niveau. De blokkade waar ik tegenaan liep loste zichzelf daarna vanzelf op. Dat was echt super mooi. Ik ben daarna de opdracht gaan doen die je me gaf en er kwam direct iets op m’n pad wat ik al langere tijd wilde. Gewoon weer heel veel synchroniciteit. Ik voel hem. Sinds het gesprek met Larissa is er zo’n transformatie in gang gezet van binnen. Ik ben me veel bewuster van m’n gevoelens. Veel bewuster tussen wanneer m’n hoofd iets zegt. Het voelt alsof het allemaal stap voor stap klikt. Jij hebt mij iets gegeven in die sessie en daar ligt echt goud. Ik ben echt weer even herinnert aan wie ik ben.”